Antik Klummen

Lauritz.com

Lauritz.com vil du deltage i en konkurrence ?

Lauritz.com er efterhånden et sted jeg støder meget på, når jeg læser om antikke møbler. Derfor vil jeg undersøge nærmere hvad Lauritz er så gode til i forhold til andre auktionshuse. Læs mere her hvis du vil vide mere om Lauritz.com, vidste du egentlig at de indimellem også har en konkurrence, hold øje med deres hjemmeside og se hvornår den næste konkurrence offentliggøres. Eller find en konkurrence her hos et helt almindeligt kvindeblad, som mange kvinder nyder.

Lauritz.com

For det første vil jeg sige at auktionshuset er et overflødighedshorn af lækre møbler og brugskunst. Dernæst kan jeg rigtig godt lide denne købmands tanke med at byde, satse og muligvis opnå en gevinst.

Gratis medlem

Det er gratis at blive medlem hos dette auktionshus. Der er ingen skjulte gebyrer eller et pludseligt abonnement, som man ser på mange andre sider. Ganske enkelt gratis og ligetil. Desuden er en masse information lagt tilgængeligt på nettet, så det fremstår som en troværdig og god butik.

Gammelt og erfarent

Lauritz er gammelt og erfarent, forstået på den måde at man ikke skal opleve alle disse begynder fejl og misforståelser, der kan være ved nye auktionshuse. Bud, budtyper og i det hele taget alt er veldefineret på deres hjemmeside, selv muligheden for bud i sidste øjeblik findes også tilgængelig. Vidste du at auktionshuset var det første auktionshus, der forsøgte sig med online auktioner herhjemme i DK?

Fordelt mange steder

Auktionshusene er fordelt flere steder, blandt andet Danmark, Tyskland, Sverige og Belgien. Her kan man møde op med sine møbler eller sin brugskunst, vaser eller andet. I Danmark findes faktisk 13 huse fordelt rundt omkring. Så der er ikke noget at sige til at udvalget er så stort! Jeg er især imponeret over deres billeder og beskrivelser. Da jeg var ny i denne verden anede jeg ikke meget om antikke møbler, retro, vintage, gamle ting og sager- men jeg lærte rigtig meget af at læse på deres side. Så et besøg værd, helt klart. Og måske du kan være heldig at støde på en konkurrence næste gang du besøger deres online side…