Inspiration

Nye møbler i gamle klæder

Antik og især antikke møbler er blevet moderne, og danskerne valfarter af sted til det ene loppemarked efter det andet, i jagten på et møbel eller brugskunst der er guld værd. Men for mange er det selve looket der er attraktivt – at få de gamle rustikke fornemmelser ind sammen med det nye, moderne og det med de rene snit.

Sidstnævnte er for de fleste nemmere at opnå, da det er noget man kan købe sig til – hvor jagten på guld og grønne skove i bunken af billigt ragelse kræver viden og års erfaring.

Shop antikke møbler

En af de forretninger hvor du med fordel kan shoppe nye møbler i klassiske, antikke og rustikke looks er hos IDEmøbler.

Moderselskabet IDdesign A/S står blandt andet bag møbelkæden IDÉmøbler, og kan kalde sig for Danmarks største bolighus-koncern. I koncernen finder du 1200 medarbejdere i og uden for Danmark. De står alle klar til at tage imod dig, også når du handler i IDÉmøbler.

Som kunde hos IDÉmøbler har du adgang til et stort udvalg af møbler og boligtilbehør, og du kan være sikker på, at alt, du køber, er kvalitets- og prissikret. IDÉmøbler går således ikke på kompromis med deres produkter, og det har været tilfældet siden de åbnede deres første butik i 1969. I dag kan du shoppe løs i 38 IDÉmøbler bolighuse, som er fordelt rundt om i Danmark, Island og Færøerne.

 

Bredt og varieret sortiment

IDÉmøblers fokusområde ligger inden for tre rum, nemlig soveværelse, stue og spisestue. Og kunderne er ikke i tvivl: IDÉmøbler opfylder dine møbeldrømme. Du kan altid finde lige det du leder efter hos IDÉmøbler, og du har adgang til billige møbler, således at du får mere for pengene.

Hos IDÉmøbler kan du shoppe efter tidens trends, men der er også masser af klassiske items med det lækre rustikke look som vi er mange der ønsker.

Uanset hvilke møbler du er på udkig efter, finder du det med garanti. Du kan kigge på de forskellige møbelkategorier på ide.dk hvor og hvornår du har lyst. Du er også velkommen i et af IDÉmøblers mange bolighuse, hvor det venlige og dygtige personale står klar til at hjælpe.