Have og indkørsel

Havebænk

 

Vælg en ny og antik havebænk

Når man indretter sit hjem stilfuldt, så er det jo vigtigt, at man bevarer samme stil overalt, således der ikke opstår stilforvirring. Men når din bolig er holdt i en antik og gammeldags stil, så kan det være svært at finde nogle velegnede havemøbler, som også er holdt i denne stil. Det vil jo ikke passe ind med hvide plastikstole eller med møbler i børstet stål i et antikt hjem. Det gælder om at finde en hyggelig havebænk i et gammeldags antikt look, og det kan sagtens lade sig gøre. En havebænk fra IDE kan kombineres med både et havebord samt tilhørende havestole, men det sværeste er at finde en passende havebænk.

Hvor finder man antikke havebænke?

Det er kun de største møbelforretninger, som har et større udvalg af havebænke, og da I kræver en speciel stil til jeres hjem, så bør I starte med at kigge hos de største møbelforretninger såsom Ilva og IDEmøbler, og jeg fandt faktisk et glimrende udvalg af antikke samt moderne havebænke på webshoppen hos IDEmøbler. Priserne ligger som regel mellem 1.000 til 2.400 kr. for en god havebænk i et kendt mærke med et godt design, og jeg er mest til en traditionel hvid havebænk som deres Rosenlund model, som er fremstillet i kraftig mahogni, som er overfladebehandlet med hele fem lakeringer i hvid højglans. Men jeg bemærkede også i webshoppen en meget smuk antik havebænk i rustikt akacietræ, så der er muligheder for alle.

Fordele med en havebænk

Jeg er nok lidt nostalgisk og gammeldags anlagt, idet jeg er vild med havebænke, idet disse både kan være til pynt samt praktiske at sidde på. Har man en stor have og terrasse, hvor man griller om sommeren, så er en havebænk ideel, idet den kan anvendes som ekstra siddepladser, hvis man ikke har stole nok om havebordet. Selv om man køber en nyproduceret havebænk, så kan den stadig være udført i en antik stil, således man har samme stil overalt i boligen.