Køb af antikviteter

Find din personlige stil – antik indretning til billige penge

 

Er du typen der ofte overvejer at udskifte møblerne i dit hjem, og ikke er bange for at eksperimentere med forskellige stilarter? Har du massevis af indretningsdrømme som aldrig bliver til noget, enten fordi du ikke kan finde det der passer ind i dit hjem, eller blot fordi det bliver for dyrt at realisere? I modeverdenen ser vi en gennemgående tendens til at det der er in går i ring, så det der var på mode for 25 år siden er nu på vej ind i varmen igen. Det samme gælder for boligindretningen, hvilket gør det endnu mere attraktivt at købe brugt og billigt. Lad ikke prisen stoppe dig fra at finde din personlige indretningsstil, der er andre veje at gå – giv brugte møbler nyt liv i dit hjem og spar penge!

Har du nogensinde været på et kræmmermarked, hvor du har fundet en ting der passede perfekt ind i din boligstil – og så kostede den oveni købet nærmest ingen penge? Det bliver mere og mere in at købe brugt, og der hører ganske vist også en lang række fordele med til genbrugsfænomenet. Først og fremmest kan man spare store pengebeløb ved at købe brugt, i og med at det som oftest er langt billigere end at købe nye møbler. Derudover har du chancen for at skabe din helt egen personlige stil, hvor du kan se bort fra de møbler der er på mode, som du finder i diverse møbelforretninger, og fokusere på netop de ting du kan lide. Det er den unikke stil og skabelsen af den personlige feng shui der er i fokus. Hvis du også er vild med tanken om antik og personlig boligindretning til billige penge er der mange muligheder, Køb brugte møbler her til gode priser.

Det er kun fantasien der sætter grænser indenfor antik indretning, hvor der er rig mulighed for at blande stilarter og lege med sammensætningen af møbler, for at skabe et personligt udtryk. Der er noget for enhver smag, lige fra det retro look med gamle klassikere som fx den smarte teaktræs kommode, til rokoko-stilens royale udtryk med guld og smukke detaljer. Der et hav af muligheder, også selvom man ikke er villig til at bruge en formue på det, men stadig går meget op i at sætte sit eget præg på indretningen i hjemmet. Man behøver naturligvis ikke at gå hele vejen med genbrugsstilen, men blot lade sig inspirere til at gå nye veje med indretningen og eventuelt kombinere nye og brugte møbler.