Antik Klummen

Boligindretning på SU

Det kan være besværligt at indrette sin lejlighed, når man lever på SU. Generelt kan man som studerende både have problemer med at investere i møbler samt pladsmangel. Så det kan ofte gavne en at være kreativ. Som studerende bliver man effektiv med den plads med har, men man kan stadig tage inspiration i møbetvalget fra fx. Joakim Lassen.

Boligindretning af små rum

Som nævnt tidligere så vil man typisk have et mindre værelse, når man er studerende. Man vil ofte både prøve, at have spisebord, skrivebord, en sofa, seng og diverse opbevaringsmuligheder i et rum. Det kan være meget besværligt, men det kan dog stadig lade sig gøre. Et godt sted at starte er at tænke i højden, når man ser på sit værelse for første gang. Det kan ofte være gavnligt, at slå hylder op på tomme vægge, hvor man derved prioritere funktionalitet over æstetik.

En klasisker vil også være at have en sovesofa. Der er mange fordomme om, at disse er dårlige at sove i, men man kan altså sagtens finde en sovesofa, der både er god som sofa, og også fungere som seng.

IKEA

Uanset hvilket forhold du har til IKEA, så er det umuligt at klage over priserne på deres varer. De er desuden også oftest meget praktiske, og ofte mere end en funktion.

Personligt brugte jeg en reol i min gamle et værelses lejlighed som rumdeler. Derved får du opbevaringsplads, og du kan få en opdeling af rummet. Det kan også være en hjælp af indrette lejlighed enkelt. Et bord kan både fungere som spisebord og arbejdsplads.

Hvis du søger alternativer til IKEA møblerne, og du gerne vil skille dig en smule ud, så prøv diverse genbrugs butikker. Hvis du flytter til en af studiebyerne, så kig eventuelt i en genbrugsbutik i den hjemby, da de ofte vil have et bedre udvalg.

Jeg håber, at disse tips hjælper dig til indretningen af din fremtidige bolig.