Antik Klummen

Sparetips til når du køber nyt til dit antikhjem

Møbel indkøb er blevet billigere!

Endelig er der kommet konkurrence mellem butikkerne. De kæmper om kunderne og det kommer os til gode. Vi kan derved spare masser af penge, når vi skal købe ting til boligen. Næste gang du skal købe tilbehør til din stue, kan du bruge rabatkoder fra fx magasin eller andre butikker. Tidligere var det som oftest rigtig dyrt at købe nye møbler, for slet ikke at tale om antikviteter men det er der nu endelig lavet lidt om på. Eksempelvis fandt jeg en rabatkoder til magasin her. Og ja den virkede faktisk. Desværre ikke tilbud på antikviteter endnu, men det skal jo starte et sted.

Tilbehør til din stue

Selvom du har antikke møbler, kan det være meget rart at supplere op med en pæn plaid, pude, dug eller tæppe. Det kan hurtigt komme til at se tomt ud, hvis der ikke pyntes lidt op i hjemmet. Tilbehør til din antikke dagligstue kunne fx være en rustik lysestage, stearinlys eller en flow pude rosa fra Magasin. Hvis du bruger en rabatkode, kan du spare masser af penge.

Her er de gode rabatkoder

Jeg har ledt efter butikker, hvor disse rabatkoder kan anvendes. Det har ikke været let at finde nogle gode. Der var mange steder, hvor man enten skulle tilmelde sig et nyhedsbrev eller svare på nogle spørgsmål før man overhovedet kunne få rabat. Jeg vil egentlig bare gerne finde en butik, hvor det er muligt at bruge e-rabatkoder. Det er endelig lykkes mig at finde en samlet side, hvor der er overblik over alle butikkerne- se her. Jeg har blandt andet fundet disse butikker, hvor man kan købe boligtilbehør til sit antik inspirerede hjem:  Magasin, Ellos, Thepresent.dk og Room21. Jeg vil anbefale dig at besøge e-rabatkoder.dk, idet der sikkert er endnu flere butikker, der har din interesse. Jeg blev i  hvert fald overrasket da jeg besøgte siden. Udover boligtilbehør fandt jeg også rabatkoder til en masse tøj og sko. Til mine børn fandt jeg rabatkoder til tøj og legetøj. Det er bare et spørgsmål om tid før antikvitetshandlerne ser fordele i at anvende rabatkoder til deres butikker også. Jeg glæder mig til det sker! Indtil da nøjes jeg med at købe mit boligtilbehør ved at anvende e-rabatkoder.