Antik Klummen

Succes med retro møbler

Som man har kunnet følge med i på TV, så har et ægtepar fra Korsør succes med at sælge retro møbler på internettet. Retrostilen mødte ellers modstand hos møbelkæderne, men parret troede selv på idéen med at sælge brugte gamle retro møbler. Man kan på denne hjemmeside fra TV2 Øst se udsendelsen med dette ægtepar, og man kan også læse mere om den unikke idé med at sælge retro.

Solgt mange retro møbler

Cathrine og Christian Rudolph har i flere år solgt møbler i containervis til møbelkæder. Sidste år fik Cathrine Rudolph så en idé om at få produceret møbler i retro stil.

– Man kan jo se i boligblade, hvad det er, folk gerne vil have, og jeg er også selv typen, der går på loppemarkeder og kommer hjem med gamle møbler, hvor manden siger, aaarh, det går ik’ , det er en ommer. Derfor ville jeg lave en ny udgave af gamle møbler, siger Cathrine Rudolph fra Korsør.

Møbelkæder ville ikke have retro

Hun og hendes mand har startet sofakompagniet.dk i trods mod, at møbelkæderne ikke troede på deres idé. De sagde jo, at de ikke mente, de kunne sælge den slags møbler lige nu – på trods af, at man med salgstal kunne vise, at møblerne solgte i Norge og England og alle mulige andre steder, siger Cathrine Rudolph. Selv om møbelkæderne ikke troede på retro stilen, så gør kunderne – også de danske.

– Vi kan ikke længere selv – som i starten – bare klare det som et slags venstrehåndsarbejde. Nu kvæver det, at vi er obs på det fuld tid, og vi har flere fuldtidsansatte nu og søger også aktivt efter en webdesigner til siden, siger Christian Rudolph til TV2 ØST. Han vil ikke afsløre, hvor meget virksomheden har omsat for her på det første år, men fortæller, at målet for det første år bliver slået et par gange. Det overordnede mål er at omsætte for 50 mio. kroner om året inden for de næste tre år.