Antikvitetsguiden

Antikvitetshandlere- find dem her

Antikvitetshandlere

Du kender sikkert de mest almindelige forhandlere, som Lauritz Christensen, DBA, Gul og gratis- hvor man alle steder kan være heldig at finde antikke ting. Jeg har været rundt og kigge på andre butikker også og har listet dem ned herunder. Hvis du kender til nogle jeg ikke kender er du velkommen til at give mig besked, så kan jeg plotte dem ind på siden.

Lauritz.com

Lauritz Christensen Auktioner er et af Danmarks ældste auktionshuse. Man kan gratis registrere sig via deres hjemmeside. De har aktionshuse i 4 lande, ialt 21 huse i:  Danmark, Sverige, Belgien og Tyskland. Her kan sælgere dagligt indlevere og købere kan gå på eftersyn. Lauritz fordel er at vi alle kender dem, de er troværdige, har fagfolk ansat og alt foregår under ordnede forhold. Der er en del snyderi i øjeblikket på mange internetsider og derfor kan man blive fristet til at vælge Lauritz auktionshus- vi kender det og bliver ikke snydt her!

DBA, den blå avis

I den blå avis, kan alle sætte deres antikviteter til salg. Der er mulighed for at gøre et kup, hvis du kigger dig godt for. Men der er tilgengæld også risiko for at blive snydt. Som udgangspunkt kan du ikke tro på hvad en privatperson siger om en antikvitet. Du bør altid ligge en mer-pris i vurdering af antikviteten hos en fagperson, før du køber den. Hvis du er sikker i din sag, kan du satse og købe antikviteten før andre gør det. Du kan derved ende med at gøre et kæmpe kup.

A-Antik.dk

A-Antik er en netbutik, hvor du kan finde en masse antikviteter. Der er et rigtig spændende udvalg og priserne er nogenlunde fornuftige. Da jeg surfede rundt på deres hjemmeside, fandt jeg en del gode tilbud og nedsatte varer. Selvom siden på ingen måde er trendy og tidssvarende i design, er det nogle rigtig fine billeder og man får virkelig muligheden for at spare mange penge, hvis man kigger grundigt efter tilbud på siden.

Antikpjot

Antikpjot har i øjeblikket (2014) 1700 emner at kigge på. Heriblandt chatoller, standure og kister fra 1800-tallet. Desuden er der gode brugsmøbler fra første halvdel af det 20. århundrede til den moderne retrostil fra 1950’erne og fremefter. Så hvis du også er til vintage kunne du sikkert sagtens finde vintage møbler her. Antikpjot hjælper desuden med dødsboer.

WIINGAARD Boheme Interieur

Jeg har også fundet nogle ældre ting hos WIINGAARD Boheme Interieur. Desværre er deres hjemmeside meget dårlig og der står ikke meget information om deres netbutik. Men jeg fandt alligevel interesse i deres varer, fordi de udstrålede både klasse og originalitet på en og samme tid. Desuden er det et rigtig fint profilbillede af partnerne bag butikken, det virker som et seriøst foretagende og jeg glæder mig til at følge deres videre færd.

Find eventuelt mere inspiration til dit næste antikke køb – her.