Møbler og indretning

Antikt tv bord – flere muligheder

Passer et tv bord overhovedet ind i en antik stue?

Når man indretter sin antikke stue, kan det virke underligt med et tv bord. Hvad har et tv-bord at gøre med antikke møbler? Man så ikke tv før i tiden og tv bordet kan som minimum optræde som et vintage eller retro møbel. Men er det virkelig ikke muligt at anskaffe sig et tv bord, der passer ind i den ældre stil? Jeg har prøvet at kigge på mulighederne og har fundet nogle forskellige løsninger.

Trækasser

Gamle kasser af træ kan stables ved siden af hinanden og hvis de er solide nok, kan man placere et tv ovenpå.

Eksempler et tv-bord til dit hjem

Jeg har fundet et tv bord fra Ilva, det hedder Atelier og er set til 4899 kr. (2014). Se billede af bordet på deres hjemmeside.

Du kan eventuelt finde flere idéer til møbelindretningen her på vores side.

Dette skal et tv bord

Det skal være stabilt nok til at kunne bære dit tv. Det skal også have plads til tv boks, film eller manualer. Hvis du har små børn er det særdeles vigtigt at det er stabilt. Det må ikke kunne vælte ned over et barn.

Det komplette antikke tv bord

Der findes heldigvis masser af ældre små antikke borde. Nogle af dem har skuffer og opfylder faktisk kravet for et tv bord. Så hvis du ikke går på kompromis med dine antikke møbler, kunne det måske være løsningen at bruge et lille bord, som tv bord.

Tv på væggen

Du kan også vælge at hænge dit tv op på væggen. Det er altid rart at have et sted til fjernbetjening og tv boks og derfor kan det være godt med et lille tv bord. Her kan du fx også vælge et mindre antikt skab, hvor du kan placere film, boks, manualer og fjernbetjeninger.