Antikvitetsguiden

Guide om antikviteter

Hvis man ønsker at finde en god og bred indgangsvinkel til en antikvitetsguide, så kommer man nok ikke udenom antikguide.dk, hvor man efterhånden er blevet den største hjemmeside i Skandinavien mht. antikviteter. Her findes artikler, anmeldelser, tilbud og en oversigt med omkring 1.000 antikforretninger i Danmark.

Største hjemmeside om antikviteter

Som overskriften fortæller, så er antikguide.dk i dag Skandinaviens Største Antikvitets Portal og Danskernes foretrukne, når det drejer sig om antikviteter. Her kan simpelthen købes alt lige fra Kongelige figurer for få hundrede kr. Til PH lamper til langt over hundrede tusinde kr. Antikguide.dk besøges hver dag af mere end 25.000 personer, hvoraf små 10.000 er unikke besøgende, der læses tilsammen mellem 30.000 til 80.000 annoncer hver dag. På portalen findes bl.a. mere end 80 antikhandlere som udstiller varer. Portalen fremviser pt. mere end 13.000 annoncer. Så målsætningen fra den første pressemeddelelse 26/2–2003 må siges at holde stik. Vi skrev bl.a. * Vi vil være førende på markedet.* Vi vil være de bedste.* Vi vil være mest brugervenlige.* Vi vil være en portal som man husker.* Vi vil være med til at skabe et samlingspunkt.* Vi vil tilbyde..

Stort loppemarked med antikviteter

460 kræmmere og 730 stader er på plads, når Danmarks største indendørs loppemarked afvikles i Bella Center fra den 27.-28. november. Skal kræmmerlysten stilles, så kan det være en god idé at aflægge Danmarks største indendørs loppemarked i Bella Center i weekenden den 27-28. november, et besøg. 460 kræmmere med 730 stader er på plads på over 12.000 kvadratmeter i Bella Centers østhal, som ligger lige ved centrets egen metrostation. Varerne på Danmarks største loppemarked er bedre brugte kvalitetsvarer til gode priser. Den gode kræmmer kan finde alt fra arkitekttegnede møbler, bedre antik og designertøj. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de besøgende kan finde. Åbningstider : Lørdag-søndag fra kl. 10.00-17.00. Entré: 35 kr,

Stort marked for antikviteter i Aalborg

Andre nyheder på hjemmesiden er f.eks. lancering af større udstillinger og markeder, såsom ANTIK & RETRO i Kedelhallen i Nordkraft i Aalborg på Søndag d. 7. Okt. Kl. 10 – 16. Hallen er fyldt med ikke mindre end 35 store stande, der bugner af antikviteter og retroeffekter. Faktisk var interessen for markedet så stor, at staderne ikke alene blev revet væk på få dage, men der er også en lang venteliste af stadeholdere der er klar til at springe til, hvis der skulle komme et afbud. Blandt de mange spændende stadeholdere er der bl.a. mulighed for at møde og handle med PREBEN fra “SKATTEJÆGERNE”. Som altid ved markeder i Kedelhallen er der Fri Entre.