Inspiration

Loppemarkeder – Kalender og oversigt

 

Hvis du vil lære mere om brugte genstande og antikke møbler og andre genstande, så bør du besøge en masse loppemarkeder, så du derved kan få en slags oversigt over udvalget, standen og priserne på sagerne. Du kan også få en oversigt ved at besøge en antikvitetsforretning, men denne har måske sit speciale, således den ikke kan give dig det store overblik over markedet. Du bør besøge hjemmesiden loppemarkeder.nu, hvor du altid finder en ajourført kalender med oversigt for de kommende loppemarkeder landet over. Du kan endda søge på de enkelte postnumre, således du kan få en oversigt over de lokale loppemarkeder i dit område. Derved bliver siden en hel guide til landets loppemarkeder. Hver uge året rundt afholdes der loppemarkeder, hvor du enten kan finde det, du mangler eller sælge ting, du synes er for gode til bare at ende livet på en genbrugsplads.

 

Loppemarkeder.nu giver dig en god oversigt

 

Hos loppemarkeder.nu er du altid opdateret med, hvilke loppemarkeder der er nær dig. Du kan også oprette dit eget – om det er i indkørslen eller en stor hal betyder intet, alle er velkomne. Loppemarkeder.nu er for alle, der elsker en god handel, hvor både køber og sælger er tilfredse. Med Loppemarkeder.nu får du en enkel og overskuelig kalender over årets markeder i hele Danmark. Her kan du også gratis annoncere for dit eget loppemarked. Så kan du tjene penge på det, du ikke bruger mere!

 

Find loppemarkeder i hele landet

 

Klik på linket Kalender – her finder du oversigten over loppemarkeder i denne måned. Klik dig videre til de næste måneder, hvis du vil have noget at glæde dig til! Tilmeld dig nyhedsbrevet Loppemarked NYT, hvis du ugentligt vil have en opdateret liste over næste uges markeder i din indbakke. Opret gratis annonce for et loppemarked. På Loppemarkeder.nu har du chancen for at reklamere gratis for alle de små eller store loppemarkeder, du ønsker. Det er ganske enkelt: Log ind – og skriv en annoncetekst, hvor du angiver tid og sted. Måske har du ting stående i garage og kælder, som du gerne vil sælge til andre skattejægere?

 

Hvad er Loppemarkeder.nu?

 

Hjemmesiden her er skabt til dig af ægte entusiaster. Vi elsker selv at finde sjældne og mærkelige gamle ting til små penge. Det sker også, at vi rydder op i gemmerne og stiller en stand op selv. Lysten til at gøre en god handel – den kender vi alt til! Derfor håber vi, du vil bruge Loppemarkeder.nu som din genvej til de fund, du drømmer om. Hvis du er på udkig efter en ægte PH lampe til en god pris, kan du godt være heldig at finde den på loppemarked. Måske søger du smukke gamle krystalglas, tretårnet sølvbestik, kniplingsduge, emaljeskilte, gamle uniformer, gamle frimærker, en vidunderlig brokadekjole eller andet vintage tøj? På loppemarked kan du finde det alt sammen – til bedre priser end hos antikvitetshandlerne. Men det kan også ske, at du forelsker dig endda i et klenodie, du slet ikke var på jagt efter. Loppemarkedet er også stedet, hvor du finder minderne om dit barndomshjem. Det er altid spændende at gense fortidens dampmaskine, Märklin modeltog, englespil eller porcelænsdukken med ægte hår.