Have og indkørsel

Få romantisk stil med havemøbler fra IKEA

Sommeren er over os, og selvom vejret ikke er så sommerligt lige nu, kan man sagtens overveje at investere i nye havemøbler. Men det kan være en udfordring at finde havemøbler, som ikke koster en formue. Derfor sætter jeg i dag fokus på havemøbler fra IKEA, med priser, hvor alle kan være med.

Havemøbler for enhver smag

Det er nok ikke ingen overraskelse, at IKEA forhandler interiør til boligen til priser, hvor alle kan være med. Men vidste du, at det også er muligt at købe havemøbler til lige så attraktive priser? IKEA har et stort udvalg af havemøbler, og der er noget for enhver smag.

Bor du i lejlighed, og har kun en altan på få kvadratmeter, har IKEA løsningen til dig. Det er nemlig muligt at købe et lille cafésæt, der tilmed emmer af romantik. Sættet hedder ’LÄCKÖ’. Tilsætter du lidt planter, bløde puder og lidt rosévin, har du på ingen tid og til få penge skabt en lille hyggelig oase på få kvadratmeter.

Havemøbler der samler familien

Du kan selvfølgelig også finde havemøbler hvor der er plads til hele familien. Blandt meget andet har IKEA ’FALSTER’ bordet, hvor der kan sidde op til 8 personer. Hertil kan du købe matchende ’FALSTER’ stole.

Om sommeren kan hele familien således samles om god mad og hyggelige stunder.

Er dit havemøbelsæt endnu ikke komplet, kan du selvfølgelig også købe en parasol, der kan dække for aftensolen, loungemøbler, som familien kan sætte sig i efter middagen og meget mere.

På IKEAs webshop kan du i øvrigt altid finde gode tilbud på både havemøbler og resten af sortimentet.