knagerække i gangen
Møbler og indretning

Elegant stil med Nomess So hooked

Når man indretter sit hjem i sin specielle stilretning, så gælder det om at holde orden og anvende enkle genstande, således der ikke virker rodet eller opstår stilforvirring. I mange tilfælde bør man overveje brugskunst fra Nomess Copenhagen, der har specialiseret sig i at fremstille elegante men praktiske genstande til hjemmet. I denne artikel fokuseres der på at beskrive knagerækken Nomess So hooked.

Knagerækken Nomess So hooked

Firmaet Nomess har fremstillet 2 forskellige typer knagerækker, og modellen Nomess So hooked kan fås i 4 forskellige størrelser fra 30 cm og opad. Man kan desuden vælge knagerækken blandt 4 forskellige farver nemlig Rød, Hvid, Sort eller Grå. På under 10 år er Nomess So hooked blevet meget udbredt og anerkendt på grund af det geniale design og valget af kvalitetsmaterialer og den høje grad af funktionalitet. Nomess So-hooked er fremstillet af træ og derefter beklædt med et gummilignende materiale. Denen lidt underlige kombination har ført til, at Nomess So hooked både fremstår meget moderne men samtidig har fået et industrielt og dermed ungdommeligt præg. Derudover er stilen holdt i rene linier og på den måde i tråd med den nordiske designtradition. Knagerækken adskiller sig også fra andre modeller ved at have en lang række huller til krogene. Krogene kan desuden fås i 3 forskellige størrelser samt i hele 9 forskellige farver. På den måde kan man altid skabe sig en unik stil i sit hjem, og så har Nomess So hooked endda en smart og praktisk ekstra funktion i form af en lille hylde øverst. Her kan man opbevare nøgler, mønter, solbriller, mobiltelefon, handsker mv. Knagerækken Nomess So hooked kan man anvende til alle former for tøj og beklædning herunder også viskestykker og håndklæder.

knagerække badeværelse

Find Nomess produkterne online

Det er nemt og hurtigt at finde Nomess produkterne, da de kan købes på nettet og leveres direkte til dit hjem i løbet af få dage. Man kan således købe Nomess So hooked hos webbutikken Designfund.dk, hvor de også lagerfører de øvrige Nomess produkter herunder disse:

 

  • Make-Up Organizer til badeværelset.
  • Sæbedispensere.
  • Opbevaringsbokse i mange størrelser.
  • Bøjler.
  • Bakker.
  • Køkkengrej som tallerkner og bestik.
  • Kander, skåle og vaser.
  • Lysestager og knagerækker.
  • Garderobestænger.

 

Nomess er dermed specialister i at levere elegante og praktiske genstande, der kan minimere rod i hjemmet.