Møbler og indretning

Pift rummet op med et nyt spejl

Hvis du søger lidt inspiration til et rum, er det måske et spejl, som du har brug for. Badeværelset er muligvis det rum, hvor spejlet kan have størst indflydelse og få lov til at leve op til dets fulde potentiale i forhold til at pifte et rum op.

Hvis din virksomhed for nyligt har haft brug for en erhvervsmægler og måske er flyttet til en ny bygning, hvor du søger noget ny inspiration til virksomhedens inventar, så læs med her. Om det er i privat- eller erhvervsregi er irrelevant, et spejl kan pifte rum op for private såvel som for virksomheder.

Et simpelt spejl

Mange spejle er designet således, at du selv får muligheden for – at fra start – indstille spejlet efter dine præferencer. I hvert fald, hvis du har handlet i IKEA før. Her er der mange spejle, som er lavet med eksempelvis sidespejle, der i flere tilfælde også kan fjernes, hvis det ønskes. Typisk vil der også være noget design øverst på spejlet, som også ofte kan justeres eller fjernes, hvis det ønskes.

Under alle omstændigheder er et simpelt spejl noget, der klæder de fleste rum. Måske ikke hvis rummet i forvejen er lidt kedeligt. Det er selvfølgelig meget forskelligt. Hvis du er konsekvent og holder dig til en kedelig stil – eller en standard-stil om du vil – kan det faktisk ende med at se meget gennemført ud.

Et simpelt spejl kan hænge på væggen, men det kan også stå på gulvet. Hvad er du til, og hvad synes du selv ser bedst ud?

Et simpelt spejl med sidespejle, der er justerbare, er personligt en af favoritterne. Det kan fås simpelt, men også ekstra stilet. Uanset hvad du vælger og foretrækker, er det rart at kunne betragte sig selv fra alle vinkler.

Solspejlet – et revolutionerende spejl

Det var kort efter 2010, at det i den grad tog fart med denne type spejl. Du tænker måske, hvad et solspejl egentlig er. Termen dækker over et rundt spejl, der har form og udstråling som solen. Typisk vil det også være gyldent, muligvis guldbelagt, hvorfor det ligeledes er ideelt som vægdekoration, hvis du ikke ønsker det direkte som et spejl.

Spejlet er i den grad dekorativt, og har du et sådan spejl hængende, vil der helt sikkert være indretningskredit til dig fra dem, som måtte støde på spejlet under deres besøg i dit hjem. Det solformede spejl er altså et spejl, der kan pifte ethvert rum op, og det er i hvert fald ikke et spejl for dig, som foretrækker en gennemført simpel stil.

De uendelige kombinationsmuligheder – spejl art

Flere og flere producenter af spejle har forsøgt sig inden for dette spejlmarked. Det er ikke uden grund, da kombinationsmulighederne med spejl art er uendelige. Spejl art er altså flere spejle på én gang. Som regel vil hvert af de spejle, du får i pakken, have en unik form, der gør, at du kan have dem alle til at hænge sammen som et stort spejl, som alligevel ikke er et stort spejl. Det siges, at denne type af spejle er ideelle, hvis du ønsker at give en illusion af, at rummet er større, end det i virkeligheden er.

Spejl art er desuden et ideelt alternativ til malerier og billeder, hvis du eksempelvis har tomme vægge. Du kan i hvert fald kombinere tingene, som du foretrækker det.

Det luksuriøse

Såvel som det er tilfældet med andre møbler og indretningsmaterialer, fås spejlet også ekstra luksuriøst, hvis det er det, som du ønsker. Diamantspejlet er et godt bud på noget af det smukkeste og mest luksuriøse, du får i et spejl. Det er ligeledes et dansk brand, der står bag det, og hvad bliver mere luksuriøst end et håndlavet diamantspejl, som er tidløst og alternativt kan benyttes som dekoration, hvis du vurderer, at det tjener bedre til et sådant formål.